Salieras su veršienos kepenėlių įdaru
Salieras su veršienos kepenėlių įdaru
Autorius: Vaida M.A.
Jums reikės
300 g
troškintų veršienos kepenėlių
 
 
pipirų
 
 
mairūno
 
2 šaukštai
kapotų petražolių
 
 
druskos
 
1
vidutinio dydžio salieras
 

Paruošimas

Nuplautą salierą išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsusį nulupti, nupjauti viršūnę ir šaukšteliu išskabtuoti vidų. Įdarui kepenėles permalti mėsmale arba supjaustyti kubeliais. Kepenėles sumaišyti su majonezu, druska ir susmulkintais prieskoniais. Šią masę sudėti į saliero vidų, uždėti nupjautą viršūnę ir 10 min. troškinti ar kepti orkaitėje.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)