Makaronais įdaryti pomidorai
Makaronais įdaryti pomidorai
Autorius: Vaida M.A.
Jums reikės
2
svogūnai
 
30 g
sviesto
 
2
ryšeliai petražolių
 
8
pomidorai (apie 1 kg)
 
125 g
makaronų (ragelių)
 
 
juodųjų pipirų
 
100 g
fermentinio sūrio
 
pagal skonį
druskos
 
1
česnako skiltelė
 
1 šaukštas
aliejaus
 

Paruošimas

Nupjauti pomidorų viršūnėles, išskobti sėklas ir pertrinti per sietelį. Pomidorų vidų apibarstyti druska ir pipirais. Išskobtus pomidorus sudėti apverstus, kad išvarvėtų sultys. Makaronus suberti į verdantį pasūdytą vandenį ir išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Išvirusius makaronus suversti į sietą, nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Sumaišyti makaronus, kapotas petražoles, tarkuotą sūrį, aliejų, pomidorų tyrę, pagardinti druska bei pipirais ir įdaryti pomidorus. Nuluptus svogūnus ir česnaką supjaustyti mažais kubeliais ir patroškinti su sviestu. Įdarytus pomidorus įdėti į keptuvą su pakepintais svogūnais ir česnaku, pridengti nupjautomis pomidorų viršūnėlėmis. Pomidorus troškinti ant silpnos ugnies 20 min.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
eligijus