Autorius: Vaida M.A.
Jums reikės
1/2 šaukštelio
tarkuotų imbierų
 
 
sviesto ar tepamojo varškės sūrelio (duonos aptepimui)
 
 
pipirų
 
 
druskos
 
1
avokadas
 
400 g
silpnai sūdytų ar rūkytų lašišų
 
 
rudojo cukraus
 
 
krapų
 
 
kelios riekelės tamsios duonos
 
2 šaukšteliai
kaparėlių
 
1
didelis raudonas svogūnas
 
2
česnako skiltelės
 
1 šaukštas
austrių padažo
 
1 šaukštas
vynuogių kauliukų aliejaus
 
1/2
žaliosios citrinos sulčių
 

Paruošimas

Avokadą nulupti, kauliuką pašalinti, vaisių supjaustyti smulkiais kubeliais. Lašišas susmulkinti ir sumaišyti su avokadais, kapotais česnakais, smulkintais svogūnais, kaparėliais, krapais, aliejumi, citrinų sultimis, austrių padažu ir imbierais, pasūdyti, papipirinti, pagardinti ruduoju cukrumi ir palikti kelioms valandoms pasimarinuoti. Tiekti suformavus bokštelius su skrudinta tamsios duonos riekele, kurią galima aptepti namuose pagamintu žalumynų ar česnakiniu sviestu, ar tepamuoju varškės sūreliu.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (164)
BENAS