Bacalao iš Biskajos
Bacalao iš Biskajos
Autorius: Viktorija
Jums reikės
2
paprikų
 
pagal nuožiūrą
keletos juodųjų alyvuogių
 
2
grilintų marinuotų paprikų
 
pagal skonį
druskos ir pipirų
 
2 sk.
česnako
 
600g
bulvių
 
2 skardinių
konservuotų kapotų pomidorų
 
žiupsnelio
raudonėlio
 
1
raudono čili pipiro
 
2
svogūnų
 

Paruošimas

 Vytintą žuvytę pamerkti į vandenį ir mirkyti 24 valandas (kiekvienam žuvies storio centimetrui). Porą kartų pakeisti vandenį. 
Svogūną, česnaką, čili pipirą ir paprikas supjaustyti (nelabai smulkiai), apkepinti puode su nedideliu kiekiu aliejaus. Dėti 0,5 cm storio supjaustytas bulves ir supilti konservuotus pomidorus. Paskaninti raudonėliu, pipirais ir virti apie valandą. Bulvės turi išvirti bet nesukristi. Į formą dėti 2 cm gabaliukais supjaustyta žuvį, ant viršaus pilti padažą ir šiek tiek lengvai pamaišyti. Užberti laaabai nedaug druskos, uždėti alyvuogių ir pašauti į orkaitę 15-kai minučių. 
Skanaus!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Benas