Lašiša su varškės kamuoliukais
Lašiša su varškės kamuoliukais
Autorius: Vaida M.A.
Jums reikės
1
ryšulėlis salotų
 
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
 
10
griežinėlių sūdytos lašišos
 
pagal skonį
druskos
 
2
citrinos
 
40 ml
alyvuogių aliejaus
 
70 g
vidutinio riebumo varškės
 

Paruošimas

Salotas nuplauti ir nusausinti. Lašišą supjaustyti maždaug 2 cm pločio ir 3 cm ilgio juostelėmis. Varškę pertrinti per sietelį, pasūdyti, papipirinti. Suformuoti kamuoliukus ir 20 min. padėti į šaldytuvą. Citrinas nuplauti, nutarkuoti žievelę, perpjauti pusiau, nulupti baltą odelę ir supjaustyti griežinėliais. Iš šaldytuvo ištrauktus varškės rutuliukus pavolioti citrinų žievelėse, išdėlioti lėkštėje ant citrinos griežinėlių ir salotų lapų. Šalia padėti po kelias lašišų juosteles. Tiekiant apšlakstyti su citrinų sultimis sumaišytu aliejumi.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (181)
armanda