Kalakutiena su avokadų griežinėliais
Kalakutiena su avokadų griežinėliais
Autorius: Vaida M.A.
Jums reikės
800 g
kalakutienos filė
 
1
citrina
 
100 g
tepamo varškės sūrelio
 
1 šaukštelis
pomidorų padažo
 
1 šaukštas
pomidorų padažo
 
 
Padažui:
 
 
druskos
 
2 šaukštai
citrinų sulčių
 
2
avokadai
 
3 šaukštai
alyvuogių aliejaus
 

Paruošimas

Kalakutieną nuplauti, nusausinti ir supjaustyti porcijos dydžio gabalėliais. Kiekvieną pamušti konditeriniu plaktuku, aptepti alyvuogių aliejaus, pomidorų padažo ir citrinos sulčių mišiniu. Pusvalandžiui palikti pastovėti. Avokadus perpjauti pusiau, išimti kaulus. Vieną vaisių susmulkinti, sumaišyti su tepamu sūreliu, likusiomis citrinų sultimis, pagal skonį pasūdyti ir išplakti elektriniu plakikliu. Sudėti pomidorų padažą ir išmaišyti. Kitą avokadą apšlakstyti citrinų sultimis ir supjaustyti griežinėliais. Kalakutienos muštinius kepti karštuose riebaluose. Į lėkštę dėti avokado griežinėlių, šalia – po muštinį. Papuošti citrinos griežinėliais. Tiekiant apipilti pikantišku padažu.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (143)
Marija