Autorius: Vaida M.A.
Jums reikės
300 g
svogūnų
 
500 g
pomidorų
 
1 šaukštas
petražolių lapelių
 
 
druskos
 
0.5 šaukštelio
saldžiosios paprikos miltelių
 
1
raudona paprika
 
 
pipirų
 
1 šaukštelis
mairūnų lapelių
 
800 g
kalakutienos
 
1
geltona paprika
 
2 skiltelės
česnako
 
4 šaukštai
aliejaus
 
1
žalia paprika
 

Paruošimas

Kalakutieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti kubeliais ir apibarstyti druska bei pipirais. Svogūnus nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Pomidorus nuplauti, nuplikyti, nulupti ir smulkiai supjaustyti. Paprikas nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Česnakus nulupti ir susmulkinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti mėsą ir kepti 10 min. Paskui suberti svogūnus, česnaką ir kepti apie 10 min., kol svogūnai pasidarys skaidrūs, tada sudėti pomidorus, paprikos miltelius, mairūnus, pasūdyti, papipirinti. Uždengus troškinti apie 40 min. Po 20 min. troškinimo sudėti kubeliais supjaustytą papriką. Troškintą kalakutieną, apibarstytą petražolių lapeliais, patiekti su ryžiais, makaronais, bulvėmis ar balta duona.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
gabija ivoskaite