Autorius: Andžela Brazienė
Jums reikės
5-6 vnt.
ridikėlių
 
 
krapų
 
 
svogūno laiškai arba svogūnas
 
 
skrudinimui skirta duona
 
 
pipirai
 
4 vnt.
marinuotos silkių filė
 
3 valgomi šaukštai
majonezo
 
200g
liesos varškės
 
 
druska
 

Paruošimas

Į ištrintą  varškę dedame smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus (arba svogūną), ridikėlius (jei neturime galima ir be jų), druską, pipirus, majonezą. Viską gerai išmaišome. Turi gautis kremo pavidalo masė.

Ant paskrudintos duonos tepame varškės kremą ir dedame šiaudeliais pjaustytą marinuotą silkę, pabarstome svogūnėliais ar krapais ir skanaus.

P.s. Naminės varškės nerekomenduočiau, nes jos neišsuksime į vientisą masę.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
emilija