Vyniotinukai su kalakutienos faršu
Vyniotinukai su kalakutienos faršu
Autorius: Vaida M.A.
Jums reikės
4
svogūnai
 
40 g
sviesto
 
125 g
riebios varškės
 
2
raudonos saldžiosios paprikos
 
300 g
miltų
 
3
kiaušiniai
 
400 g
kalakutienos faršo
 
 
juodųjų pipirų
 
1 šaukštelis
druskos
 
2 šaukštai
aliejaus
 

Paruošimas

Iš miltų, kiaušinių, druskos ir aliejaus užminkyti minkštą ir blizgančią tešlą. Tešlos rutulį apvožti pašildytu puodu ir brinkinti 30 min. Nulupti svogūnus ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Paprikas perpjauti į 4 dalis, supjaustyti smulkiais kubeliais. Svogūnus sumaišyti su paprikomisir suberti į kalakutienos faršą. Suberti varškę, paskaninti druska bei pipirais. Iškočioti plonus tešlos lakštus ir perdėti ant maistinės plėvelės (bus lengviau vynioti). Mėsa tolygiai aptepti tešlos lakštus ir suvynioti. Ritinį supjaustyti 3 cm ilgio gabaliukais. Vyniotinio gabaliukus sudėti į sviestu išteptą formą. Viršų apibarstyti tarkuotu sviestu. Uždengtame inde kepti 15 min. 225 C temperatūros orkaitėje, po to nuimti dangtį ir dar kepti 20 min.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (147)
Emilija