Autorius: anhelika
Jums reikės
viena
lašiša
 
du litrai
vandens
 
vienas butelis
balto sauso vyno
 
du
svogūnai
 
dvi
morkos
 
vienas
lauro lapas
 
truputi
kvepiančiu pipirų
 
truputi
čiobrelių
 
truputi
petražolių lapelių
 
truputi
druskos, pipirų
 
aštuoni šaukštai
želatinos
 
vienas
pomidoras, kiaušinis, poras(papuošimui)
 

Paruošimas

  • paruošti nuovirą: vandenį, vyną,griežinėliais supjaustytas morkas ir svogūnus, lauro lapą, kvepiančiuosius pipirus, čiobrelius, petražoles, druską ir pipirus užvirinti ir virti ant mažos ugnies trisdešimts minučių.Atvėsinti.
  • Žuvį išdarinėti, nuplauti ir sudėti į nuovirą, kad visa būtų apsemta.Lėtai užvirinti ir virti  ant labai silpnos ugnies dešimts minučių.Po to žuvį palikti skystyje, kol atvės.
  • Žuvį išimti iš puodo, nulupti oda, išimti kaulus.
  • Vieną litra perkošto nuoviro sumaišyti su išbrinkusia želatina.Įpilti truputi nuoviro į didelį dubeni ir palikti , kad sustingtų.
  • Žuvį kelis kartus pavilgyti dar nesustingusiuose drebučiuose ir sudelioti dubenyje.Pomidorą, porą ir kiaušinį supjaustyti gabaliukais, panardinti į dar skystus drebučius ir papuošti jais žuvi.Žuvies gabaliukus dar kartą patepti skystais drebučiais.
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
benas
2012-10-11 20:01:52
kam tas vynas ,tokiame skysčio kiekyje galima išvirti 2 kg mėsos,paukštienos ir dar įvairios ....ienos,o kur likusį rasalą panaudoti?
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
dvynukes Emilija ir Dzesika