Padažas su ančiuviais
Padažas su ančiuviais
Autorius: Viktorija
Jums reikės
2š.
susmulkintų petražolių lapelių
 
3
susmulkintų česnako skiltelių
 
4
didelių ančiuvių aliejuje (išimtų, nuvarvintų, smulkiai sukapotų)
 
1
citrinos sulčių ir sutarkuotos žievelės
 
125g
alyvuogių aliejaus
 
1a.š.
aitriųjų paprikų
 
125g
sviesto
 

Paruošimas

Į nedidelį puodą suberkite česnakus, ančiuvius, sudėkite
sviestą, supilkite aliejų ir pakaitinkite 5 minutes. Tuomet supilkite citrinos sultis, suberkite žieveles, pipirus bei petražoles ir viską gerai sumaišykite. Šiuo padažu paįvairinsite Velykų stalą, pakeisdami juo tradicinį majonezą.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
faustas ivoska