Moliuskai „Almond“ su karamelizuotais svogūnais
Moliuskai „Almond“ su karamelizuotais svogūnais
Autorius: Viktorija
Jums reikės
3
susmulkintų česnako skiltelių
 
pagal skonį
smulkintų petražolių lapelių
 
1kg
moliuskų
 
100ml
chereso
 
2
svogūnų, supjaustytų plonais žiedais
 
5š.
alyvuogių aliejaus
 

Paruošimas

Švariai nuplaukite geldeles ir pamerkite pusvalandžiui į pasūdytą šaltą vandenį. Išgriebkite ir išmeskite atsidariusias. Vidutinio dydžio puode įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir pagruzdinkite 10min. Tuomet suberkite česnakus, pagruzdinkite minutę, tuomet supilkite cheresą. Suberkite moliuskus ir pagruzdinkite 3-5 min. Išimkite ir išmeskite neatsidariusias geldeles. Pagardinkite petražolių lapeliais ir pateikite į stalą. Prie moliuskų tiks balta skrudinta duona, apibarstyta trintais česnakais ir apšlakstyta alyvuogių aliejumi.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (181)
Saule