Autorius: anhelika
Jums reikės
keturių
kuojų
 
aštuonių-šešiolikos
vynuogių lapų(šviežių ar džiovintų)
 
vienos
citrinos
 
keturios skiltelės
česnako
 
dvi
svogūnų galvos su laiškais
 
saujelė
petražolių
 
saujelė
kalendrų
 
du šaukštai
gliaudytų graikinių riešutų
 
du šaukšteliai
aštrių garstyčių
 
keturi šaukštai
alyvuogių aliejaus
 
truputi
druskos, pipiru
 
šaukštelio
saldžiosios paprikos miltelių
 
žiupsnelis
cukraus
 

Paruošimas

  1. Cirtiną nulupkite, du griežinėlius palikite papuošimui, kitus smulkiai supjaustykite.Česnako skilteles nulupkite ir išspauskite.Svogūnus nuvalykite, nuplaukite ir kartu su laiškais smulkiai supjaustykite.Žalumynus nuplaukite, nuskabykite lapelius ir sukapokite.
  2. Citrinos gabaliukus, česnakus, svogūnus, žalumynus, riešutus , garstyčias ir aliejų išmaišykite.Paskaninkite druska, pipirais, paprikos milteliais ir cukrumi.
  3. Vynuogių lapus nuplaukite(džiovintus išmirkyti), pabarstykite druska, pipirais.Ant dviejų-keturių lapų uždėkite citrinos mišinio ir vienodai paskirstykite, dėkite po žuvį ir susukite.Sutvirtinkite mediniais pagaliukais ar apsukite siulu.
  4. Įkaitinkite groteles.Ant jų dėkite į lapus susuktas žuvis ir iš abiejų pusių kepkite apie aštuonias minutes.Pateikite su citrinos griežinėliais.
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
Koryna