Troškintos Midijos
Troškintos Midijos
Autorius: Viktorija
Jums reikės
4 galvutės
smulkiai supjaustyto česnako
 
0.3l
sauso balto vyno
 
žiupsnelį
petražolių
 
2kg
midijų
 
1
didelį smukliai supjaustytą svogūną
 
1
citrinos sultys
 
keletą
čiobrelių stiebų
 
1
lauro lapą
 
100g
sviesto
 

Paruošimas

Švariai nuvalyti 2 kilogramus midijas.

Dideliame storu dugnu puode ištirpdyti sviestoą įberti česnako, svogūną, suplėšyti petražoles,įdėti čiobrelius, lauro lapą.

Įpilame vyno (galima ir alaus), citrinos sulčių. Sudedame midijas, uždengiame dangčiu ir troškiname apie 5 minutes. Dar keletą minučių palaikome be dangčio. Midijos turi atsiverti, geltonumas turėtų įgauti rausvumo atspalvį.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Gitana
2012-01-08 19:49:24
man labai skanu
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Martynas