Žaliųjų citrinų ir imbiero marinate marinuota lašiša ir krevetės su daržovių salotomis
Žaliųjų citrinų ir imbiero marinate marinuota lašiša ir krevetės su daržovių salotomis
Autorius: Viktorija
Jums reikės
200g
lukštentų tigrinių krevečių
 
 
vidutinio dydžio morkų, pjaustytų plonomis juostelėmis
 
1
nori lapų, pjaustytų plonomis juostelėmis
 
300g
lašišos filė
 
1/4
kininio kopūsto, pjaustyto plonomis juostelėmis
 
2š.
aliejaus
 
4š.
sojos padažo.
 
 
smulkintų šviežių kalendrų
 
 
žaliųjų citrinų ir imbiero prieskonių marinavimui
 

Paruošimas

 Iš pradžių marinuokite žuvį ir tigrines krevetes apie 10 min.

Tada supjaustykite lašišą gabalėliais ir kepkite kepsninėje arba orkaitėje kepsninės režimu kelias min. Tigrines krevetes paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje arba taip pat galite kepti kepsninėje kelias min.

Daržoves ir nori lapus supjaustykite labai plonomis juostelėmis ir patiekite kaip salotas su žuvimi, krevetėmis ir sojos padažu.

Skanių pietų!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Benas