Krevetės saganaki
Krevetės saganaki
Autorius: Viktorija
Jums reikės
300g
tigrinių krevečių
 
 
druskos, pipirų
 
1
smulkiai supjaustyto svogūno
 
3
skiltelių česnako
 
 
raudonėlio
 
3
pomidorų
 
 
petražolių
 
250g
fetos sūrio
 
 
džiovintų čili pipirų
 
 
aliejaus
 

Paruošimas

 Į puodą įpilti aliejaus ir apkepti svogūnus. Pomidorus nulupti ir sutarkuoti su rupia trintuve. Svogūnams apkepus, įspausti česnako, įberti džiovintų čili pipirų. Po 30 sekundžių pilti trintus pomidorus, įberti raudonėlio ir šliukštelėti ouzo. Patroškinti 5 minutes. Pagal skonį dėti druskos ir pipirų. Tuomet dėti krevetes. Nukelti nuo ugnies, užberti kapotų petražolių. Viską supilti į kepimo indą, apdėlioti pjaustytu kubeliais fetos sūriu ir kepti 200 laipsnių kaitrumo orkaitėje 10 minučių. Valgykite su batonu ar balta šviežia duona. Tiesiog dažykite su duona padažą... 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Dainexas
2018-02-08 13:02:37
PISKIT NX
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (183)
Nojukas