Drebučiai su mėsos asorti
Drebučiai su mėsos asorti
Autorius: Viktorija
Jums reikės
1
sultinio kubelis
 
350g
rūkytos mėsos
 
9
petražolių šakelės
 
2
morkos
 
1
laura lapelis
 
300g
kiaulienos išpjovos
 
300g
kalakutų krūtinėlių
 
pagal skonį
druskos ir pipirų
 
3
čiobrelių šakelės
 
4-5a.š.
želatinos
 
2
svogūnai
 
pagal skonį
vyno acto, cukraus
 

Paruošimas

 Mėsą (kiekvieną rūšį atskirai) sudėti į 3 nedidelius puodus. Sudėti griežinėliais supjaustytus svogūnus ir morkas.
Sultinio kubelį užvirinti su 1 l vandens, pagardinti druska ir pipirais. Paruoštą sultinį išpilstyti į puodus su mėsa, sudėti prieskoninius žalumynus bei sutrupintą lauro lapelį. Virti, kol mėsa suminkštės. lšvirusią mėsą atvėsinti.
Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje. Mėsą supjaustyti kubeliais ir išmaišyti. Mėsos nuovirą perkošti per drobulę ir virti, kol liks 1/2 I skysčio. Sudėti želatiną ir, retkarčiais pamaišant, ją ištirpinti. Pagardinti prieskoniais.
Supjaustytą mėsą sudėti į dailios formos indą ir užpilti paruoštu sultiniu. Atšaldyti. Prieš patiekiant drebučius išversti iš indo.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
eligijus