Kriauklelės su malta kalakutiena ir špinatų padažu
Kriauklelės su malta kalakutiena ir špinatų padažu
Autorius: Viktorija
Jums reikės
 
Saldžiosios paprikos, druskos, juodųjų pipirų
 
pagal skonį
Raudonėlio, rozmarino
 
200g
Maltos kalakutienos
 
200g
kriauklės formos makaronų
 
100g
Grietinėlės
 
2 skiltel.
česnako
 
sauja
špinatų
 

Paruošimas

 Į maltą kalakutieną dedam žiupsnelį druskos, šiek tiek pipirų, raudonelio, rozmarino, saldžiosios paprikos ir smulkintą česnaką. Viską gerai išmašom.
 Į kriaukles dedam maltą kalakutieną.
Į keptuvę įpilam grietinėlės ir troškinam kriaukles apie 20 min. pavartant ir vis įpilant grietinėlės (kurią aš skiedžiau su vandeniu santykiu 2:1)
Paruošiam padažą iš sviete pakepintų špinatų, vėliau patroškintų keletą minučių grietinėlėje su žiupsneliu druskos. Galiausiai padažą sutrinam blenderiu.
Viso šito patiekalo skanumas tas – jog makaronai būna paruošti al dente, o kalakutiena puikiai išsitroškinusi grietinėlėje. Ir skonis žymiai geresnis nei verdant makaronus.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Auguste