Lašišos pyragas
Lašišos pyragas
Autorius: Vaida M.A.
Jums reikės
100 g
sluoksniuotos tešlos (2 lakštai)
 
pagal nuožiūrą
prieskonių mišinio
 
pagal skonį
maltų kvapniųjų pipirų
 
100 g
lašišos filė
 
1/2
kiaušinio patepimui
 
30 g
keptų svogūnų
 
30 g
keptų saliero stiebų
 
30 g
keptų morkų
 
30 g
grietinėlės
 
50 g
cukinijų
 
pagal skonį
citrinų sulčių
 
30 g
baltojo vyno
 
pagal skonį
žuvies prieskonių
 

Paruošimas

Sluoksniuotos tešlos lakštą, kurį reiks kloti į formos dugną, iškočioti ir įkloti į kepimo formą, kad uždengtų dugną ir visus kraštus. Sluoksniais sudėti visas kepintas daržoves, ant jų - cukinijų griežinėlius, ant cukinijų - lašišos gabalėlius. Paruošti padažą: į indą supilti visus padažui skirtus produktus ir prieskonius, kaitinti iki virimo. Tada padažą užpilti ant sudėtų daržovių ir lašišos. Viską uždengti kitu sluoksniuotos tešlos lakštu. Patepti kiaušinio plakiniu ir kepti 200 C temperatūros orkaitėje 10 min.

Skanaus!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
FAUSTAS