Įdaryti salierų stiebai (užkandis prie vyno)
Įdaryti salierų stiebai (užkandis prie vyno)
Autorius: greimas
Jums reikės
2 v. š.
tunas, konservuotas aliejuje
 
100 g.
tepamo varškės sūrėlio (natūralaus skonio)
 
4 vnt.
saulėje džiovinti pomidorai
 
4 vnt.
ilgesni saliero stiebai
 

Paruošimas

Salierų stiebus nuplaukite, nusausinkite, nupjaustykite galus ir kiekvieną supjaustykite lygiomis dalimis (kad iš vienos lazdelės gautųsi 2-3 kąsniai).
Pirmajam įdarui: 50 gr. sūrelio sumaišykite su tunu iki vientisos tepamos masės.
Antrajam įdarui: likusius 50 gr. sūrelio sumaišykite su smulkintais pomidorais. Kuo mažesniais gabaliukais supjaustysite pomidorus, tuo vientisesnis įdaras gausis.
Gauta mase užpildykite salierų stiebų įdubas ir patiekite.

Puikus ir įdomus užkandis prie balto vyno taurės:-)  Skanaus!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Linukas