Baklažanų užkandėlė
Baklažanų užkandėlė
Autorius: Jurgita
Jums reikės
150 gr.
Olandiškas sūris
 
2 vnt
Baklažanai
 
2 nemažos skiltelės
Česnakas
 
100 gr
Graikiniai riešutai
 

Paruošimas

Noriu pasidalinti su Jumis labai skaniu baklažanų suktinukų receptu.

Taigi, baklažaną supjaustome ovaliais diskeliais (juos išgauname pjaustydami baklažaną skersai)

Apibarstome druska (kad kartumą ištrauktų) ir palaikome apie 20 min, po to gerai nuplauname šaltu vandeniu (nuplovusi visada nusausinu popieriniu rakšluosčiu)

Tuomet pavoliojus baklažaną miltuose apkepu iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta (apkeptą taip pat dedu ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalus)

Tuomet vynioju jau paruoštą įdarą ir patiekiu lėkštėje gražiai paserviravus, tarkime, salotų lapais ;)

Įdaro gaminimas:

Olandišką surį sutarkuoti barštine tarka, Česnaką sutrinti, riešutus pasmulkinti (paprastai smulkinu subėrusi į dubenėlį ir su kočėlo galu) Ir visą šią masę sumaišyti su majonezu.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Augustė