Sokoladiniai pyragaiciai su karsto sokolado idaru
Sokoladiniai pyragaiciai su karsto sokolado idaru
Autorius: dovile
Jums reikės
80g
sviestas
 
40g
cukraus pudra
 
5 ledu saukstai
vaniliniai ledai (tinka ir kitokie)
 
35g
miltai
 
80g
malti migdolai
 
2 vnt.
kiausiniu baltymai
 
5gab.idarui
juodas sokoladas
 
160g
juodas sokoladas
 
papuosimui
avietes
 

Paruošimas

4-5asmenims.

Orkaite ikaitinti iki 150laipsniu temp.

Miltus,cukraus pudra,maltus migdolus sumaisyti viename dubenyje.iistirpinti sviesta ir ji supilti i dubeni.stirpinti sokolada vandens voneleje arba sulauzytus gabaliukus sudeti i nepridengancia keptuve ir uzpilti vandeniu tiek, kad apsemtu sokolado gabaleliu virsu. Deti ant dujines ar elektrines virykles ir kaitinti tol, kol sokolado gabalelius pradurus peiliu, jie bus skysti.Tada greit vandeni nupilti ir sokolado mase supilti i dubeni su kitais ingridientais.

Isplakti kiausiniu baltymus ir lengvai permaisyti su sokoladine mase.pyrageliu mase supilti lygiomis dalimis i 5popierines kepimui naudojamas formeles iki puses, ideti po viena gabaleli sokolado ir uzpilti likusia sokoladine mase.Galima naudoti ir 5 juodo sokolado triufeliu rutuliukus vietoj 5 gabaleliu sokolado.kepti apie 15-20min,leisti kelias minutes atvesti,puosti avietemis ir ledais.tiekti is karto.

sokolado idaras isbus apie 1val.skystas viduje.o jei bus tiekiamas veliau galima keliom sekundem ideti i mikrobangu krosnele ar kelioms minutems i 150laipsniu orkaite,kad vel idaras butu skystas.Skanaus

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Patrikas