Lašišos ir pupelių užtepėlė
Lašišos ir pupelių užtepėlė
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
ryšelis
žalumynų (petražolių, krapų)
 
0.5 litro
virtų pupelių
 
pagal skonį
pipirų, druskos
 
200 g
parūkytos lašišos
 
pagal skonį
česnako
 
keletas šaukštų
alyvuogių aliejaus
 

Paruošimas

Galima naudoti pigesnę lašišą, gabaliukus skirtus salotoms. Lašišą ir pupeles malkite maisto smulkintuvu (arba mėsmale, jeigu neturite smulkintuvo), pilkite tiek aliejaus, kad pavyktų lengvai malti. Įspauskite česnako, sudėkite priekonius. Galima įspausti truputį citrinos.

Žalumynus supjaustykite ir įmaišykite į gautą užtepą (nebūtina).

Tepkite ant paskrudinto batono, duoniukų arba agurko griežinėlių.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (137)
Gabija