Keptas kiaulienos vyniotinis
Autorius: dolelyte
Jums reikės
50 gramų
Svogūnų
 
200 gramų
Brokolių
 
1 gramų
Maltų pipirų
 
1.5 kilogramo
Kiaulienos mentės su oda
 
10 gramų
Druskos
 
15 gramų
Česnakų
 
50 gramų
Brendzio
 
50 gramų
Aliejaus
 

Paruošimas

Kiaulienos mentę pamušame, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogūnais ir česnakais, apšlakstome brendžiu ir marinuojame apie 6val.
Brokolius susmulkiname, dedame per vidurį mėsos, susukame vyniotini, ir surišę virve, dedame į skarda, apipilame aliejumi, ir uždengę aliuminio folija, kepame orkaitėje 170°C apie 1val.
Tada nuimame foliją ir dar kepame 190°C apie 30min.
Galima valgyti kaip karštą arba šaltą patiekalą.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Mindaugas