Eklerai ♥
Autorius: martyynyyte3
Jums reikės
100 gramų
Sveisto
 
1 stilklinė
Vandens
 
1 stilklinė
Miltų
 
4 vienetai
Kiaušiniai
 
100 gramų
Cukraus pudros
 

Paruošimas

Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo.
Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. Iškepusius atvėsiname. Į eklerus konditeriniu švirkštu įspaudžiame "Rududu" kremo ir įdedame avietes. Skanaus!

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Jolita
2013-01-12 16:18:17
Kepu tokius eklerus,tik krema darau is plaktos riebios grietines su cukrumi o i krema dedu braske ar aviete:)Labai skanu!
Vaida
2012-04-19 12:09:08
O man skaniausias saldziarugstes grietineles kremas
belenkas
2012-02-11 10:11:14
Tik aš įdarui dedu plaktą grietinėlę ir braškę... :)
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (181)
Andrėja