Vaflinis pyragas
Autorius: anirtic
Jums reikės
200 gramų
Sviestas
 
 
Vaflių lakštai
 
2 indeliai
Kondensuotas pienas su cukrumi
 
200 gramų
Riešutai įvairūs
 
200 gramų
Džiovintos slyvos
 
80 gramų
Brendis
 

Paruošimas

1. Kondensuotą pieną įdėti į puodą su vandeniu ir virti 1,5 val.(galima naudoti kremą ,,Rududu'',nereikės virti).
2. Slyvas susmulkinti ir užpilti brendžiu,palaikyti 2 val. kad įsigertų.
3.Riešutus susmulkinti.
4.Ruošti krema;į sukamą sviestą dėti po šaukstą virto kondencuoto pieno(arba rududu),sudėti slyvas išmirkytas brendyje,susmulkintus riešutus ir viską gerai išmaišyti.
5.Vaflių lakštus pertepti kremu(storai netepti nes gali būti per riebu).Palaikyti per naktį paslėgus. Ryte viršų aplieti šokoladu.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
audrone urbiene
2014-04-24 11:53:51
visai skanu man patika
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)