Užkandėlė su grybais
Autorius: Jovitulia
Jums reikės
 
Sviestas
 
 
Svogūnas, 1 svogūnas
 
 
Mantinga sluoksniuotos bemielės tešlos
 
 
Grybai
 

Paruošimas

Grybų įdaras: Grybai tinka visokie: konservuoti arba švieži pievagrybiai. Keptuvėje su trupučiu sviesto pakepinti svogūnus ir smulkintus (maltus) grybus, dėti pipirų, druskos jei reikia. 

  1. Tešlą lengvai pakočiokite. 
  2. Ant kiekvieno lakšto plonu sluoksniu dėkite grybų įdarą.
  3. Tešlos lakštus su grybų įdaru susukite į ritinėlį, supjaustykite ~1 cm storio riekelėmis.
  4. Kepti apie 15 min.
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
natasa
2011-01-25 11:58:30
Grybai ir alus tikrai du nesuderinami dalykai.Vištos jūs vištos...
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Deividas