Vaisinis punčas
Autorius: laurike
Jums reikės
pagal skonį
Juodųjų serbentų degtinė
 
pagal skonį
Rudojo cukraus
 
pagal skonį
Vyšnių sirupo
 
pagal skonį
Įvairiausių vaisių: ananasų, vynuogių, bananų, obuolių,
 
pagal skonį
Apelsinu sultys
 

Paruošimas

Supjaustytus vaisius užpilti apelsinų sultimis ir degtine (pastarosios reikėtų pilti mažiau, jei norisi silpnesnio punšo, ir daugiau, jei norisi stipresnio).

Kol vaisiai brinksta, stiklinių briauneles sudrėkinti vyšnių sirupe ir įspausti į cukrų, kad gražiai apliptų. Į punšą įmesti porą ledukų ir išpilstyti į stiklines, papuoštas pjaustytais vaisiais ir kokteilių vyšniomis.SKANAUS

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (159)
Mingailė