Vištienos ir mandarinų pyragėliai
Autorius: zivile24
Jums reikės
 
vištienos filė
 
 
Sezamo sėklų
 
 
Natūralaus sojos padažo
 
 
Mielinės šaldytos sluoksniuotos tešlos
 
 
Mandarinai
 
 
Kiaušinis
 
 
Juodieji pipirai
 
 
Indiško kario
 
 
Druskos
 
 
Cinamono
 

Paruošimas

 Vištieną susipjaustome kubeliais, pagardiname druska, pipirais, cinamonu, kariu bei sojos padažu ir šiek tiek palaikome, kad prieskoniai įsigertų.

Tešlą atlaidiname.

Mandarinus kruopščiai nuplauname. Geriausia vandeniu, sumaišytu su soda. Mandariną supjaustome kuo smulkesniais griežinėliais. Odos lupti nereikia.

Tešlą susipjaustome kvadratėliais. Į jų vidurį dedame paruoštą vištieną ir po skiltelę, dvi - mandarinų.

Tešlos kampus sulankstome į viršų. Kiaušinio plakiniu ištepame pyragėlį ir apibarstome sezamo sėklomis.

Kepame apie 30 - 35 min 170 laipsnių temperatūroje.

Ps.: į pyragėlio vidų prieš kepant galite įdėti po gabalėlį sviesto ar margarino. Tuomet vištos mėsytė nebus visai sausa.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Jolita
2010-11-22 18:50:29
labai skanus pyrageliai :)
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Vilius