sausainiukai prie alaus
Autorius: tuktuk
Jums reikės
 
varškė
 
 
svogūnų laiškų
 
 
pienas
 
 
miltai
 
 
fermentinio sūrio
 

Paruošimas

dar į tešlą įmaišome po 0,5 šaukštelio druskos, maltų pipirų, garstyčių ir 2 arbat. šaukštelius kepimo miltelių.

miltus, kepimo miltelius ir prieskonius persijoti,

tada sudeti varske ir svoguno laiskus (galima pakeisti krapais) ismaisyti,

supilti100ml pieno isminkyti,

tada iskocioti apie 1,5 cm storio laksta jame isspausti formikes, as tai darau su stikline,

sudeti i skarda, patepti tuo likusiu pienuku ir uzbarstyti suri,

pasauti i ikaitinta iki 200 laipsniu orkaite ir kepti apie 15-20 min.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
rapolas