Trapusis varškės pyragas
Autorius: martyynyyte3
Jums reikės
 
Sviesto
 
 
Miltų
 
 
Kiaušinis
 
 
Kiaušiniai
 
 
Kepimo miltelių
 
 
Juodųjų serbentų uogienės
 
 
Cukraus
 
 
Cukraus
 
 
Cinamono
 
 
Varškės
 

Paruošimas

Iš miltų, kiaušinių, lydyto sviesto, cukraus ir kepimo miltelių suformuojame gumulą. Ją palaikyti 1 h šaldytuve, o išėmus iškočioti į du lakštus. Vieną lakštą įtiesiame į kepimo formos dugną ir pakepame 200 C orkaitėje kol truputį parus. Tuo tarpu ištriname varškę su cukrumi, cinamono ir kiaušiniu. Kai iškepė pagrindas, jį visą patepame serbentų uogiene, ant virašus sukrečiame varškės įdarą, o ant viršaus tiesiame viršutinį tešlos lakštą. Pašauname į orkaitę ir kepame dar apie 20-30 min., kol apskrus. Skanaus!
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
jooo
2012-03-28 09:02:32
as irgi kaip paskaitau kas cia ieina ir kaip gaminti reikia-tai pagalvoji kokie idijotai ta raso,nemokat gaminti-nekiskit cia savo nagu.
nIDA
2011-07-01 19:33:58
ZMONES MIELIEJI NEKEPKIT!!!! JOKIU BUDU!!! tegu kas rase recepta patys ir kepa. sviesto per daug, miltu per mazai, pirma karrta matau pyraga kuri visa laika 200 orkaitej kepti reikia. sonai sudege, vidurys zalias, sviestas sunkiasi is teslos, nespjausto tesla o kaip dziuveselis aliejuje ismirkytas. saugok dieve nuo sito puslapio ir tokiu receptu!
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (210)
Laurynas