Šaltinis:
Jums reikės
 
300g. sluoksniuotos tešlos,
 
 
kiaušinis,
 
 
70g. lieso virto kumpio,
 
 
80g. tarkuoto fermentinio sūrio,
 
 
3 šaukštai grietinės,
 
 
šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių,
 
 
muskato riešuto,
 
 
riebalų formelėms patepti,
 
 
druskos,
 
 
pipirų.
 

Paruošimas



Tešlą iškočiojame ant miltais pabarstytos lentelės, supjaustome į keturias lygias dalis. Iš kiekvieno tešlos gabalėlio padarome kamuoliuką, paskui iškočiojame ir įklojame į riebalais išteptą formelę. Kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje 15 minučių. Kumpį supjaustome mažais kubeliais, sumaišome su tarkuotu sūriu, kiaušiniu, petražolėmis, pagardiname muskatu, pipirais, jei reikia - pasūdome. Į krpšelius pridedame įdaro. Įdarytus pyragėlius pridengiame folija ir kepame orkaitėje dar 10 minučių.

Užkandis prie alaus paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
Nikolė