Šaltinis:
Jums reikės
 
5-7 bulvės,
 
 
3 stiklinės kvietinių miltų,
 
 
1-2 kiaušiniai,
 
 
0,5 stiklinės augalinio aliejaus,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Virtas bulves sumalkite mėsmale, sumaišykite su miltais, kiaušinių tryniais ir išplaktais baltymais. Gautą masę plonai iškočiokite ir supjaustykite rombeliais, o jų viduryje padarykite įpjovą.

Žagarėlius virkite gruzdintuvėje. Jei norite žagarėliams suteikti pikantiškumo, galite juos pabarstyti prieskoniais-druska, aštriaisiais pipirais, kmynais.

Užkandis prie alaus paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
arnas