Šaltinis:
Jums reikės
 
500 g brinzos,
 
 
2 kiaušiniai,
 
 
1 šaukštas miltų,
 
 
riebalų kepti,
 
 
juodųjų pipirų.
 

Paruošimas



Kiaušinius, pamažu suberdami miltus, plakite, kol gausis vientisa tešla sūriui apvolioti. Brinzą supjaustykite 1,5 cm storio ir 5-6 cm ilgio gabalėliais.

Kiekvieną brinzos gabalėlį pamirkykite paruoštoje tešloje, dėkite į keptuvę su stipriai įkaitintais riebalais ir apkepkite, kol įgaus auksinį atspalvį. Brinzą tešloje į stalą patiekite karštą, pabarstę juodaisiais pipirais. Atskirai paduokite garstyčių ir žalių salotų

Užkandis prie alaus paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Sunaitelis