Šaltinis:
Jums reikės
 
1 virtas kiaušinis,
 
 
1 mažas svogūnas,
 
 
2 griežinėliai kumpio,
 
 
2 riekelės sūrio,
 
 
1 šaukštas majonezo,
 
 
1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų,
 
 
1/4 stiklinės 5-6 proc. acto (geriausia tinka obuolių actas).
 

Paruošimas



svogūną supjaustykite plonyčiais žiedeliais, užpilkite actu ir palikite marinuotis 15-20 minučių. Į majonezą suberkite pipirus ir išmaišykite. Abi sūrio riekeles aptepkite plonu sluoksniu majonezo ir suglauskite su kumpio griežinėliais (turi gautis du "sumuštinukai").

Ant vieno "sumuštinuko", padėto sūriu į apačią, uždėkite marinuoto svogūno žiedų. Ant žiedų sukraukite majonezo ir kiaušinio masę. Ant viršaus užvožkite antrą "sumuštinuką" (sūriu į viršų). Sutvirtinkite mediniu smeigtuku.

Užkandis prie alaus paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
kakethile
2012-05-09 03:21:02
http://genericpercocet.name [url=http://genericpercocet.name]generic percocet[/url] generic percocet
kakethile
2012-05-05 01:25:26
http://xanax.name [url=http://xanax.name]xanax[/url] xanax
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)