Šaltinis:
Jums reikės
 
30 g krevečių mėsos,
 
 
150 g šviežių pomidorų,
 
 
30 g virtų ryžių,
 
 
10 g žaliųjų žirnelių,
 
 
15 g grietinės.
 

Paruošimas



Pruoškite įdarą: krevečių mėsą sumaišykite su virtais ryžiais, žaliaisiais žirneliais, įdėkite druskos, grietinės ir gerai išmaišykite.

Vidutinio dydžio pomidorus su išimtomis šerdelėmis ir sėklomis pripildykite šio krevečių įdaro, iš viršaus uždenkite nupjauta pomidoro viršūnėle ir apliekite grietine.

Užkandis prie alaus paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
rapolas