Šaltinis:
Jums reikės
 
500g šaldytų krevečių,
 
 
1 kiaušinis,
 
 
1/2 stiklinės vandens,
 
 
1 arbatinis šaukštelis druskos,
 
 
1/3 stiklinės miltų,
 
 
1/3 stiklinės maltų džiūvėsėlių,
 
 
3-4 šaukštai sviesto ar augalinio aliejaus.
 

Paruošimas



Išlukštenkite krevetes. Kiaušinį sumaišykite su vandeniu ir druska. Krevečių mėsą sudrėkinkite šiame mišinyje.

Po to apvoliokite miltuose, o galiausiai-maltuose džiūvėsėliuose. Keokite keptuvėje, kol susiformuos rausva plutelė. Į stalą patiekite karštas.

Užkandis prie alaus paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Mindaugas