Šaltinis:
Jums reikės
 
4 vištienos sparneliai,
 
 
100 g aštraus padažo,
 
 
1 arbatinis šaukštelis druskos,
 
 
po 0,5 arbatinio šaukštelio česnakų ir svogūnų miltelių,
 
 
3 šaukštai augalinio aliejaus.
 

Paruošimas



Iš česnako bei svogūno miltelių, padažo ir aliejaus pagaminkite marinatą. Į jį pamerkite vištienos sparnelius ir palaikykite keletą vanandų (geriausia-maždaug keturias). Kiekvieną sparnelį perverkite mediniu šašlykų iešmeliu ir kepkite orkaitėje arba grilyje.

Užkandis prie alaus paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
dovydas