Šaltinis:
Jums reikės
 
12 vėžių,
 
 
1/2 šaukšto druskos,
 
 
2 litrai alaus,
 
 
1-2 stiklinės vandens,
 
 
6 pipirų žirneliai,
 
 
1 lauro lapelis.
 

Paruošimas



Vandenį su prieskoniais užvirkite, supilkite alų ir, kai šis užvirs, sudėkite vėžius. Virkite 7-10 minučių. Virtus dar karštus vėžius patiekite sriubos vazoje ar salotinėje, užpylę juos alumi, kuriame vėžiai virė. Vėžius taip pat galima virti ir vandeniu nepraskiestoje giroje.

Užkandis prie alaus paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Ieva