Šaltinis:
Jums reikės
 
300 g dešrelių,
 
 
1 stiklinė alaus,
 
 
200 g raugintų kopūstų.
 

Paruošimas



Dešreles sudėkite į indą ir užpilkite jas alumi. Indą uždenkite ir užvirkite ant stiprios ugnies. Paskui ugnį sumažinkite iki vidutinės ir patroškinkite dar 8-10 minučių, kad dešrelės stipriai įkaistų. Po to sudėkite nuspaustus raugintus kopūstus, uždenkite ir leiskite pastovėti maždaug 5 minutes. Karštas dešreles su kopūstais tinka patiekti su karštomis bandelėmis.

Užkandis prie alaus paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
dovydas