Sausainiai su alumi
Sausainiai su alumi
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
150-200 g sviesto arba margarino,
 
 
1-1,5 stiklinės miltų,
 
 
1 stiklinė alaus,
 
 
cinamono.
 
 
cukraus,
 

Paruošimas

Sušaldytą sviestą ar margariną sutarkuokite, apibarstykite miltais ir kapokite peiliu, kol masė pasidarys nevientisa. Paskui įpilkite alaus ir užminkykite nelabai tirštą tešlą-tokią, kad neliptų prie rankų.

Vieną valandą palaikykite šaldytuve. Po to iškočiokite 3-4 mm storio lakštą, jį supjaustykite paprastai arba formelėmis, viršų apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu ir 15 min. kepkite nelabai karštoje orkaitėje. Iš šitokios tešlos galima ruošti ir "Napoleoną", nesaldžius pyragus su aštriu įdaru.

Užkandis prie alaus paruoštas!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
amanuaelis
2015-08-10 23:31:09
Galima gal su Radler ar su d light o kaip iskepi su alum skonis liek?dekui uz atsakyma
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Rokas