Traškūs svogūnų žiedai
Traškūs svogūnų žiedai
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
1 didelis svogūnas
 
 
1 šaukštas miltų
 
 
1 kiaušinis
 
 
druskos
 
 
aliejaus virti
 
 
1/3 stiklinės vandens
 
 
keli šaukštai džiūvėsių
 

Paruošimas

Sumaišykite tešlą, jos tiršumas turi būti panašus į blynų tešlą.

Svogūną supjaustykite ir išskirkite žiedais. Galite daryti ir storesnius ir plonesnius, kaip jums labiau patinka.

Kiekvieną žiedą merkite į tešlą, apvoliokite džiūvėsiuose ir virkite aliejuje, kol gražiai apskrus.

Sudėkite ant servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.

Užkandis prie alaus paruoštas!

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
rapolas