Šaltinis:
Jums reikės
 
300 g kietesnio sūrio,
 
 
200 g varškės,
 
 
100 g šprotų,
 
 
50 g sviesto,
 
 
6 marinuotų kornišonų (mažų agurkėlių),
 
 
1/2 citrinos,
 
 
žalumynų.
 

Paruošimas



Sūrį supjaustykite gabaliukais.Varškę sumaišykite su šprotais, sviestu, suplakite elektriniu smulkintuvu. Sūrio gabaliukus aptepkite dalimi paruoštos masės.

Poromis sudėkite vieną ant kito. Ant kiekvienos užkandėlės konditeriniu maišeliu iš likusios masės išspauskite gėlytes. Papuoškite žalumynais, kornišonais ir citrinos griežinėliais.

Užkandis prie alaus paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Slavunecka.