Šaltinis:
Jums reikės
 
100 g baltos duonos arba ragaišio,
 
 
30 g sviesto,
 
 
1/2 stiklinės šviežių vaisių arba vaisių iš kompoto,
 
 
2 arbat šaukšteliai uogienės arba marmelado,
 
 
riešutų,
 
 
plaktos grietinėlės arba varškės.
 

Paruošimas



Balta duona arba ragaišis padžiovinami, aptepami sviestu. Ant kiekvienos riekelės uždedama cukraus sirupe išvirtų obuolių, kriaušių arba persikų skiltelių.

Papuošiama uogienės arba marmelado kauburėliu ir sveikais arba kapotais riešutais. Galima šiek tiek uždėti plaktos grietinėlės arba varškės.
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (137)
Gabija