Šaltinis:
Jums reikės
 
100 g baltos duonos arba ragaišio,
 
 
30 g sviesto,
 
 
60-70 g varškės,
 
 
1-2 arbat šaukšteliai uogienės arba sulčių,
 
 
1/2 stiklinės šviežių vaisių arba vaisių iš kompoto.
 

Paruošimas



Duona paskrudinama, aptepama sviestu. Varškė išsukama, į ją įdėjus uogienės arba sulčių tiek, kad būtų rožinės spalvos. Jeigu reikia, dar pridedama cukraus.

Sumuštiniai aptepami varške, ant viršaus dedama saldžiame sirupe išvirtų vaisių. Kiekviena skiltelė papuošiama varškės ir džemo kauburėliu arba riešutais.
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (168)
Emilis