Šaltinis:
Jums reikės
 
3—4 virtos bulvės,
 
 
1—2 silkės,
 
 
2 vidutinio dydžio obuoliai,
 
 
svogūnas,
 
 
šaukštelis miltų,
 
 
2 šaukštai vandens ar pieno,
 
 
šaukštelis 9% acto, druskos,
 
 
cukraus.
 

Paruošimas



Išvirtos bulvės nulupamos ir supjaustomos griežinėliais. Miltai pakepinami aliejuje, kol pagels, įpilama vandens ar pieno, acto, įberiama truputis druskos, cukraus, ir užpilama ant paruoštų bulvių. Tada sudedamos juostelėmis supjaustytos silkės, obuolių kubiukai ir smulkiai supjaustytas svogūnas. Viskas sumaišoma ir papuošiama petražolių lapeliais.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Ievute