Šaltinis:
Jums reikės
 
2—3 virtos bulvės,
 
 
stiklinė marinuotų ar sūdytų grybų,
 
 
svogūnas,
 
 
obuolys,
 
 
2 šaukštai aliejaus,
 
 
3—4 skiltelės česnako,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Grybai nuplaunami, jei labai sūrūs, nuvirinami ir supjaustomi šiaudeliais. Bulvės supjaustomos kubiukais, obuolys stambiai sutarkuojamas, svogūnas supjaustomas griežinėliais ir pakepinamas aliejuje. Česnakas smulkiai sukapojamas ir su trupučiu cukraus ištrinamas, kad suminkštėtų. Viskas pasūdomą ir sumaišoma.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Aušra