Šaltinis:
Jums reikės
 
Didelės virtos bulvės,
 
 
morkos, silkė, druska,
 
 
majonezas, tepamas sūrelis,
 
 
tarkuotas fermentinis sūris.
 

Paruošimas



Bulves perpjauname per pusę, išgremžiame. Įdarui silkę, morką supjaustome kubeliais, įdedame bulvių likučius, druskos, majonezo arba grietinės (dietininkams-nat. jogurtas), 2 šaukštus tepamo sūrelio. Viską gerai išmaišome. Paragaujame, kad netrūktų druskos (tik nesuvalgome, nes labai skanus įdaras išeina). Tada dedame su kaupeliu į bulves ir užbarstome tarkuotu sūriu. Kepame apie 15 min.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Edvinas