Šaltinis:
Jums reikės
 
200 g varškės;
 
 
100 g išgliaudytų graikinių riešutų;
 
 
20 g morkų sulčių;
 
 
20 g burokėlių sulčių;
 
 
1 skiltelė česnako;
 
 
Druskos;
 
 
Krapų ir petražolių papuošimui.
 

Paruošimas



Varškę pasūdykite, įdėkite grūstą česnaką, viską gerai išmaišykite ir padalykite masę į tris dalis. Tada riešutus smulkiai sukapokite ir sudėkite į vieną varškės masės dalį. Į antrąją dalį supilkite burokėlių sultis ir gerai išmaišykite. Trečiąją varškės dalį sumaišykite su morkų sultimis. Formuokite iš masės spalvotus rutuliukus, dėkite juos į lėkštę ir puoškite žalumynais.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
Gabriele