Šaltinis:
Jums reikės
 
500 g varškės;
 
 
200 g silkės;
 
 
2 valg. š. grietinės;
 
 
100 g sviesto;
 
 
Tarkuoto sūrio;
 
 
Kapotų žalumynų.
 
 
Padažui:
 
 
Grietinės;
 
 
Truputis garstyčių arba krienų.
 

Paruošimas



Silkę gerai išmirkykite, pašalinkite kaulus ir smulkiai supjaustykite. Sviestą ištrinkite ir sudėkite į jį silkės gabalėlius, pertrintą varškę, sukrėskite grietinę. Viską gerai išmaišykite. Kad masė būtų tirštesnė, įberkite tarkuoto sūrio. Iš gautos masės šaukštu formuokite kiaušinio formos kamuoliukus, apvoliokite juos tarkuotu sūriu, smulkiai kapotais žalumynais ir dėkite į lėkštę. Apliekite padažu iš grietinės ir garstyčių arba krienų. Galite papuošti pomidorų griežinėliais ir žalumynais.

Patarimas: Vietoj silkės galite naudoti rūkytą kumpį.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (143)
Redas